KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR


________________________________


Våra köpvillkor gäller för alla inköp av varor på vår webbshop. Körvillkoren godkänns av dig som kund i samband med att du genomför ett köp i vår webbshop. 

BYTE AV VARA

-
Om du vill byta en vara eller ändra storlek, måste du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit varan. När du kontaktar oss ska du uppge namn, adress, e-postadress, ordernumer samt vilka varor som ska bytas. Du måste sedan skicka tillbaka varan utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter att du meddelat oss om din önskan att byta varan. Du som kund står för returfrakten samt för frakten att skicka dig en ny vara eller annan storlek. 

När du skickar tillbaka en vara som du vill byta eller ändra storlek på, måste du returnera varan i samma skick som du mottagit den. Detta innebär att varan ska vara oanvänd, alla lappar ska vara kvar på kläderna samt att all interiör ska returneras i originalförpackning med originalemballage. Emballaget utgör nämligen en del av varans värde, och varan anses inte ha returnerats i samma skick och mängd om originalemballaget inte medföljer den returnerade varan. Du som kund ansvarar således för att den returnerade varan är ordentligt förpackad i originalförpackningen samt med originalemballage. Vi uppmanar dig därför att spara originalförpackning samt originalemballage tills du är säker på att du kommer att behålla varan. Du som kund ansvarar för varan under transporten tillbaka till oss samt för eventuell värdeminskning av varan som uppstår på grund av felförpackning eller dylikt. 

Återbetalning av eventuellt belopp, expedieras för tillfället av Stripe.

ÅNGERRÄTT

-
Enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, har du som kund rätt att ångra ditt köp. Ångerrätten gäller i 14 dagar från och med det datum som varan eller varorna mottagits av dig som kund. Om köpet avser fler varor som levererats i separata leveranser, gäller ångerrätten om 14 dagar från det datum då den sista varan levererats. 

När du vill använda din ångerrätt, ska du skicka ett klart och tydligt meddelande till oss med namn, adress, e-postadress, ordernumer samt vilka varor som returneringen gäller. Detta måste du göra innan ångerfristen om 14 dagar gått. Därefter måste varan eller varorna skickas tillbaka till oss utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter att du meddelat oss att du ångrat ditt köp. 

När du sedan skickar tillbaka varan eller varorna, måste de eller dem returneras i samma skick som du mottagit den eller dem. Detta innebär att varan ska vara oanvänd, alla lappar eller dylikt ska vara kvar på kläderna samt att all interiör ska returneras i originalförpackning med originalemballage. Emballaget utgör nämligen en del av varans värde, och varan anses inte ha returnerats i samma skick och mängd om originalemballaget inte medföljer den returnerade varan. Du ansvarar således för att den returnerade varan är ordentligt förpackad i originalförpackning samt med originalemballage. Vi uppmanar därför dig som kund att spara originalförpackning och originalemballage tills du är säker på att du kommer att behålla varan. Du som kund ansvarar för varan under transporten tillbaka till oss samt för eventuell värdeminskning som uppstår på grund av felförpackning eller dylikt. Det är även du som kund som står för returfrakten om du ångrar ditt köp.

Återbetalning sker för tillfället genom Stripe. 

REKLAMATIONER


Du som kund har rätt att reklamera en vara om det kan antas vara ett tillverknings- eller materialfel på varan. Om du vill reklamera en vara, måste du reklamera inom skälig tid från och med att felet upptäcktes. Du som kund har även ett ansvar för att inte förvärra felet på varan genom att använda varan. 

Om du som kund inte hanterat varan varsamt, inte följt tvättråden eller att ett fel uppstått på grund av överdriven användning, har du som kund inte rätt att reklamera varan. 

PRISER OCH BETALNING
Vi på Styled by me förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående priser, sortiment och leveranstid. Vi reserverar oss gentemot eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo. Bilderna i vår webbshop är endast illustrativa och är ingen garanterad representation av det exakta antalet produkter du får om du beställer, inte heller att utseende, funktion eller ursprung för produkten stämmer.

Betalning av varor sker för tillfället genom Stripe.

LEVERANS


Vi levererar enbart varor inom Sverige. Om din vara finns i lager, packas den och skickas från oss inom 2-4 arbetsdagar. Därefter tar DHL över transporten, vilket innebär att det tar ytterligare ett par dagar från det att vi skickat varan från vårt lager. 

Frakten ligger på 69 SEK, men om du handlar för mer än 500 SEK får du fraktfritt.